detail veštice

Veštica Svetlana

Veštica Svetlana


Zavolajte na moje číslo:
0988 600 537

Zameranie:

jasnovidectvo, detské horoskopy, ezoterika



Výchova a raný život dieťaťa sú pre jeho vývoj tým najdôležitejším. Práve preto som sa zhruba pred pätnástimi rokmi začala zaujímať o to, ako správne vychovať svoje deti. Jedného dňa som sa objednala k jasnovidke a astrologičke, aby som si nechala vypracovať detský horoskop.

Jasnovidka mi o mojich deťoch povedala naozaj mnoho, aj to, čo som sa sama nemala šancu dozvedieť. Povedala mi, pre aké činnosti majú vrodené vlohy a ktorým sa naopak bude lepšie vyhýbať a deti do nich nenútiť. Vďaka tomu som mohla svoje deti nasmerovať na tú správnu cestu.

A nielen to. Vždy som bola dobrák od srdca, takže som si povedala, že by to bol super pocit, keby som mohla pomôcť aj ostatným rodičom tak, ako mi pomohla tá jasnovidka. Začala som sa zaujímať o jasnovidectvo ako aj o detské horoskopy. Začiatky boli ťažké, ale stovky hodín úsilia sa mi vyplatili.

Dnes som profesionálnou jasnovidkou a rodičia ma kontaktujú vždy, keď potrebujú pomoc so svojimi deťmi. Vedia, že u mňa spoľahlivo nájdu tie najlepšie služby a pre svoje deti tým budú môcť urobiť to najlepšie.

O Vašich deťoch zistím všetko

Zistite aj vy, na čo majú deti prirodzené vlohy. Môže to byť šport, hra na klavír ale i mnoho ďalších vecí. Poznatky, ktoré odo mňa získate, Vám pomôžu deti lepšie vychovať.

Nie je nič horšie, než nútiť dieťa do záujmových krúžkov alebo športov, ktoré mu nejdú a nebavia ho. Bude sa len trápiť. Naopak pokiaľ zistíte, čo by mu mohlo ísť a budete ho k tomu smerovať, uvidíte, ako sa mu darí a že ho činnosť baví. A keď raz bude skutočný talent a u činnosti vydrží aj cez krízové obdobia, čo býva hlavne puberta, je možné, že ho aj uživí

Nielen detské horoskopy

Nezaoberám sa však iba detskými horoskopmi. Ovládam i jasnovidectvo a ezoteriku, preto volajte aj pokiaľ máte záujem o tieto služby.

vaše názory

vložiť príspevok

  • Kristína, Trebišov S pani Svetlanou mám len tie najlepšie skúsenosti. Vďaka jej radám som mohla svoje deti smerovať na tú správnu cestu.
  • Jana, Michalovce Ďakujem pani Svetlane, veľmi pomohla mne a mojim deťom.

Vložiť nový príspevok

newsletter

Veštenie budúcnosti

Osobní horoskop

Výklad kariet

Cena za min. je 1,6 €.