detail veštice

Veštica Stella

Veštica Stella


Zavolajte na moje číslo:
0988 600 542

Zameranie:

výklad snov, snár, význam snov



Odjakživa ma zaujímali sny a ich vplyv na život jednotlivca. V každom sne sa totiž ukrýva určitý skrytý význam, ktorý má/bude mať/mal dopad na Váš bežný život. Som schopná tento význam odhaliť a povedať Vám, čo pre Vás ten-ktorý sen znamená.

Sen je zložitý proces a má svoj význam

Človeku sa počas noci zdá niekoľko snov. Spravidla si dokáže zapamätať len niektoré z nich, väčšinou tie, pri ktorých prežije niečo hrozné alebo neobvyklé.

Každý z týchto snov ale niečo znamená. Každý zo snov je možné vzťahovať na udalosti z minulosti, prítomnosti či budúcnosti. Pokiaľ by ste radi zistili význam Vášho snu, kontaktujte ma. Spoločne sen zrekonštruujeme a ja Vám vďaka svojím dvadsaťročným skúsenostiam veštice poviem, aký bol jeho význam.

Prečo radšej kontakt než klasický snár?

Môžete namietnuť, že odpoveď nájdete jednoducho v snári. Na internete, ale aj v tlačenej podobe ich existuje nespočetné množstvo. Lenže je dôležité si uvedomiť, že snár Vám síce pomôže vysvetliť význam jednotlivých vecí vyskytujúcich sa v sne, ale už Vám neprezradí, ako na seba pôsobia a aký je konečný dôsledok celého sna.

Preto je pre Vás vhodnejšie, pokiaľ ma kontaktujete. Rada Vám pomôžem a získate tak istotu, že ste sen pochopili a nevyložili ste si ho nesprávne.

Ako som nadobudla svoje skúsenosti?

Vešteniu budúcnosti a výkladu snov som sa začala venovať už v dvadsiatich rokoch. Vtedy sa so mnou rozišiel môj priateľ a ja, mladé dievča plné ideálov, som to ťažko niesla. Zaujímalo ma, čo bude ďalej. Po prvý raz som teda zašla k veštici a plná očakávania načúvala veštbe. Všetko, čo mi prezradila, sa časom vyplnilo. A to bolo to, čo na mňa zapôsobilo obrovským dojmom.

Začala som sa o veštenie zaujímať nielen z pohľadu zákazníčky a ako špecializáciu som si vybrala výklad snov - zložitý, no nádherný odbor, ktorému sa venujem dodnes.

vaše názory

vložiť príspevok

  • Natália, Partizánske Predtým som na vykladanie snov používala snár. Po tom, čo som objavila Stellu, už snár nepotrebujem. Poskytuje mi totiž presný výklad snov, na ktorý sa môžem spoľahnúť. Takže nemusím len dúfať, že som sen pomocou snára pochopila správne a radšej sa zverujem do rúk profesionálky.
  • Martina, Leopoldov Zhruba pred rokom sa mi vracala jedna nočná mora. Už som bola bezradná, tak som skúsila osloviť Stellu. Tá mi vysvetlila jej význam a ja som pochopila, prečo sa mi stále zdá to isté. Od tohto okamihu mory prestali a ja mám opäť kvalitný a spokojný spánok.
  • Soňa, Bánovce nad Bebravou Stella je jednou z osôb, ktoré si vždy rada vypočujem. Je milá, príjemná a navyše dokáže vždy poradiť s mojimi snami, ktorých mi už vysvetlila toľko, že ich ani neviem zrátať.

Vložiť nový príspevok

newsletter

Veštenie budúcnosti

Osobní horoskop

Výklad kariet

Cena za min. je 1,6 €.