detail veštice

Veštica Daniela

Veštica Daniela


Zavolajte na moje číslo:
0988 600 541

Zameranie:

anjelské karty, spojenie s anjelmi



Moje meno je Daniela a už dvadsať rokov sa zaujímam o veštenie budúcnosti a jeho techniky. O niektoré viac, o iné zasa len okrajovo. Obor, ktorému rozumiem dokonale, sú anjelské karty.

Už v mladosti som bola v spojení s bytosťami z iného sveta - anjelmi. Síce mi neoznámili nič konkrétne, ale cítila som, že sú okolo mňa. Že ma chcú kontaktovať. Našla som si informácie o anjelských kartách a dozvedela sa, že práve pomocou nich je možné sa s anjelmi spojiť a rozprávať sa s nimi.

Túžba po vyskúšaní tak neobvyklej veci bola veľmi silná, preto som sa štúdiu anjelských kariet a kontaktom s anjelmi začala venovať. Návod, ako na to, som hľadala všade, kde sa dalo - u skúsených veštíc ale tiež v rôznych knižných publikáciách od špičiek v odbore. S anjelmi som sa často spájala za účelom zistenia osobných vecí o mne samej. To som už ovládala dokonale.

Teraz bol však čas na ďalšiu úroveň. Spojiť sa s anjelmi a snažiť sa s ich pomocou zistiť informácie o inej osobe. Na ten účel mi poslúžili kamarátky. Kontakt som dlho sprostredkovávala len v okruhu známych.

Kariéra profesionálnej veštice

Keď boli s veštbami spokojní a všetko sa vypĺňalo tak, ako mi povedali anjeli, uvedomila som si, že by som svojimi schopnosťami mohla pomôcť mnohým ďalším ľuďom.

Preto som svoje služby začala ponúkať verejne a na prvé zákazky som nečakala dlho. Teraz, po pätnástich rokoch, odkedy sa anjelským kartám venujem naplno, mám za sebou niečo okolo tisíca zákazníkov, z ktorých niektorí sa stále vracajú. Vedia totiž, že u mňa nájdu nielen kvalitné služby, ale tiež diskrétnosť. Všetko tak zostáva len medzi nami.

Zavolajte, spojím sa s Vašimi anjelmi

Každý má svojich anjelov, ktorí nad ním bdejú vo dne, v noci. Vedia o Vás všetko. Pokiaľ na nich máte akékoľvek otázky, zavolajte mi a ja Vám s nimi rada sprostredkujem kontakt. Spojenie s anjelmi sa môže zdať nemožné, ale po telefonáte uvidíte, že to tak zďaleka nie je.

vaše názory

vložiť príspevok

  • Terézia, Košice Prvým impulom pre telefonát pani Daniele bola moja skepsa voči niečomu takému ako sú anjeli. Po prvých slovách pani Daniely ma ale doslova zamrazilo. To, čo mi povedala, si nemohla len tak vymyslieť, niekto jej to musel prezradiť - anjeli. Teraz som Danielina pravidelná zákazníčka a som omnoho prístupnejšia zdanlivo nadprirodzeným veciam.
  • Kristína, Svidník Daniela naozaj vie, čo robí. Anjeli jej povedia všetko, čo chcem vedieť. Navyše je to príjemná dáma, ktorá je schopná udržať tajomstvo - viem, o čom hovorím, sme dlhoročné kamarátky.
  • Kinga, Šahy Chcela som vyskúšať niečo nové. Výklad anjelských kariet ma lákal už dlhšiu dobu. Konečne som sa odhodlala a zavolala pani Daniele. Výkladom som bola doslova ohromená. Zistila som všetko, čo som potrebovala vedieť, a ako sa mi neskôr potvrdilo, veštba vyšla s absolútnou presnosťou.

Vložiť nový príspevok

newsletter

Veštenie budúcnosti

Osobní horoskop

Výklad kariet

Cena za min. je 1,6 €.