detail veštice

Kartárka Nikol

Kartárka Nikol


Zavolajte na moje číslo:
0988 600 548

Zameranie:

výklad karet, tarotové karty a karty Lenormand



Moja mamička mala záľubu v tajomne. Veštenie budúcnosti z krištáľovej gule, astrológia ale predovšetkým výklad kariet, to bolo jej. Preto nie je divu, že som s týmito praktikami prišla do styku už ako malé dievčatko.

Už v rokoch detstva som vedela, že by som raz chcela byť úspešnou vešticou, ktorá dokáže komukoľvek prezradiť jeho budúcnosť. V neskorších rokoch môjho života, okolo puberty, som sa o karty a ich výklad začala zaujímať do hĺbky. Mamička bola nielen skvelou vešticou, ale predovšetkým výbornou učiteľkou, ktorá mi bola ochotná predať svoje schopnosti.

Učila som sa a vzdelávala stále viac a viac, až som úplne prenikla do krás tohto nádherného a zaujímavého oboru.

Môj sen sa mi splnil a teraz som tu pre Vás. Stačí zdvihnúť slúchadlo, vytočiť moje číslo a spojiť sa so mnou.

Netušená moc kariet

Tarotové karty sú obľúbené nielen u nás, ale aj vo svete. Preto som sa rozhodla zamerať sa predovšetkým na ne. Tarot je krásny obor. Jeho karty s bohatou symbolikou umožňujú vidieť budúcnosť farbisto a s vysokou presnosťou.

Nevenujem sa však iba tarotu, vykladám i menej známe karty Lenormand, ktorých vytvorenie sa prisudzuje slávnej francúzskej veštkyni, Mademoisselle Lenormand.

Aké problémy riešim?

So žiadnymi problémy sa práve teraz nepotýkate, no radi by ste vedeli, čo Vás čaká a neminie? Alebo naopak riešite krízu, či už zdravotnú, finančnú alebo partnerskú?

Nie je situácia, ktorú by karty nedokázali pomôcť vyriešiť. Ja a moje karty sme pripravené nahliadnuť pod zdanlivo neodhaliteľné rúško Vašej budúcnosti a prezradiť Vám, ako sa Váš život bude vyvíjať ďalej.

Zdvihnite telefónne slúchadlo a skontaktujte ma na mojom čísle. Od veštby Vašej budúcnosti nás delí len prvý krok z Vašej strany, o zvyšok sa postarám a uvidíte, že rozhodne nebudete ľutovať.

vaše názory

vložiť príspevok

  • Klára, Púchov Za svoj život som stačila poznať mnoho kartárok. Niektoré dobré, niektoré zlé. Nikol patrí rozhodne do tej druhej skupiny, dalo by sa povedať, že je jedna z najlepších, aké poznám.
  • Nora, Pezinok Pri riešení partnerskej krízy mi Nikol veľmi pomohla. Vo svojich kartách videla nádej na ďalšie spokojné spolužitie s mojím partnerom. Aj keď som chcela všetko skončiť, Nikol mi všetko vyhovorila, za čo jej ďakujem. teraz máme opäť skvelý vzťah a čakáme rodinu. Rozchod by bol najväčšou chybou môjho života.
  • Mária, Košice S Nikol a jej kartami sa môžem vždy pripraviť na to, čo ma čaká. Nič také ma neprekvapí. Nikol mi vždy uľahčí kopec starostí, preto som s ňou v kontakte.

Vložiť nový príspevok

newsletter

Veštenie budúcnosti

Osobní horoskop

Výklad kariet

Cena za min. je 1,6 €.