detail veštice

Veštica Isabela

Veštica Isabela


Zavolajte na moje číslo:
0988 600 546

Zameranie:

predpovedanie budúcnosti, veštenie z kariet, cigánske karty



Moje meno je Isabela a som veštica s bohatými skúsenosťami. Zameriavam sa predovšetkým na výklad cigánskych kariet ale aj na veštenie z iných druhov kariet. Ovládam však i ďalšie metódy veštenia.

Môj príbeh

Asi sa pýtate, ako som sa k vešteniu vlastne dostala a ako som nadobudla moje skúsenosti, však? Odjakživa ma fascinovalo, že tu je tá možnosť nahliadnuť tam, kam ostatní nevidia. Do budúcnosti, či už blízkej alebo vzdialenejšej.

Dychtivo som hltala všetky možné publikácie o výklade kariet ale aj iných technikách veštenia. Chodila som na prednášky špičiek v obore a pozorne im načúvala. Jedna kartárka si ma dokonca natoľko obľúbila, že si ma vzala "do učenia". Dochádzala som k nej pravidelne dvakrát do týždňa a preberali sme, čo nové som sa stihla naučiť.

Potom to prišlo - deň, kedy mi moja "učiteľka" prenechala jednu zo svojich zákazníčok a ja som si tak mohla vyskúšať výklad kariet "naostro". Výsledok bol absolútne skvelý a ja som od tej doby mohla pokračovať sama, na vlastní päsť bez obáv z toho, že nejakého zo zákazníkov sklamem nepresnou či nepravdivou veštbou.

Dnes mám za sebou niekoľko stoviek spokojných zákazníkov a veštenie pomocou kariet je pre mňa bežnou náplňou dňa. Rada pomáham ľuďom riešiť ich problémy, s ktorými za mnou prídu. Spočiatku sa môže zdať, že pomoci niet, ale od výkladu obvykle odchádzajú spokojní a to je to, čo ma hreje u srdca, to je ten dôvod, prečo sa výkladu venujem.

Čo pre Vás môžem urobiť?

Rada Vám pomôžem s riešením rozmanitých problémov počínajúc Vašimi deťmi cez financie až ku vzťahom. Záleží len na Vás, čo Vás zaujíma, takže sa neváhajte pýtať.

Špecializujem sa na cigánske karty, ktoré s obľubou používali kočovné cigánske veštice. Tieto karty majú mimoriadne obsiahlu symboliku, vďaka ktorej je možné veštbu vidieť pomerne presne a vo väčších detailoch než u ostatných typov kariet.

vaše názory

vložiť príspevok

  • Emília, Svätý Jur Milujem cigánske karty a ich symboliku. Je tak bohatá, že sa z nej dá vyčítať skutočne čokoľvek. Som si toho vedomá, no tiež viem, že na správne pochopenie kariet je potrebných mnoho rokov skúseností. Práve tie má pani Izabela a preto som s ňou v pravidelnom kontakte.
  • Alžbeta, Starý Smokovec Pani Izabela je osobou na svojom mieste. Pokiaľ potrebujete kvalitnú veštbu s dôrazom na detaily, odporúčam práve jej služby. Mne ale aj mojim kamarátkam už nespočetne veľa krát pomohla, za čo sme jej naozaj vďačné.
  • Radoslava, Modra Izabela je veľmi ochotná mladá žena, ktorá je schopná vcítiť sa do roly druhých a pochopiť ich situáciu. S pomocou svojich kariet potom dokáže pri hľadaní odpovede na rôzne otázky doslova divy. Keď sa veštba naplní, často mi doslova behá mráz po chrbte z toho, že budúcnosť je skutočne možné zistiť dopredu.

Vložiť nový príspevok

newsletter

Veštenie budúcnosti

Osobní horoskop

Výklad kariet

Cena za min. je 1,6 €.