detail veštice

Veštica Klára

Veštica Klára


Zavolajte na moje číslo:
0988 600 543

Zameranie:

partnerská zhoda, budúcnosť vzťahu, partnerské horoskopy, horoskop lásky



Partnerstvo a vzťahy sú veľmi zložité a premenlivé veci. Jeden deň sa môže všetko javiť krásne a bezstarostné, ale na druhý deň to môže byť úplne inak. Stačí na to jediná chyba alebo trebárs i obyčajná hádka.

Moje meno je Klára a vzťahy sú hlavným objektom môjho záujmu. Venujem sa riešeniu problémov vo vzťahoch pomocou partnerských horoskopov, horoskopov lásky, ale som schopná posúdiť i takzvanú partnerskú zhodu.

Je to ten pravý?

Pokiaľ stále váhate, či je Váš terajší partner tým pravým pre život, obráťte sa na mňa. V tomto smere mám mnoho skúseností a za svoju kariéru veštice som pomohla od zbytočného trápenia už stovkám ľudí.

Na základe niekoľko málo údajov dokážem odhaliť, či sa k sebe hodíte. Budete si rozumieť a prežijete život plný harmónie alebo si po pár mesiacoch začnete liezť na nervy a vzťah skončí v troskách? Oslovte ma a zistíte viac.

Vzťah v troskách? Nezúfajte, zavolajte!

Nie každému sa v partnerskom živote darí. Vlastne sa dá povedať, že je väčšina tých, ktorým sa nedarí. Aj keď to tak navonok nemusí vyzerať, mnoho párov prežíva obrovské krízy.

Ako týmto krízam čeliť? A má to vôbec cenu? Nebude lepšie vzťah ukončiť a nájsť si iného partnera? Alebo je to naopak iba prechodné obdobie a čoskoro sa opäť vrátia tie krásne chvíle, kvôli ktorým ste sa s partnerom dali dokopy? Na tieto, ale aj ďalšie otázky môžeme spoločne nájsť odpoveď. Zavolajte a nechajte si vypracovať horoskop lásky, ktorý prezradí toto ale i omnoho viac.

Aké by to s ním bolo?

Zapáčil sa Vám sympatický muž, no nič o ňom neviete? Stačí zistiť niekoľko informácií, ktoré mi postúpite a ja si ho s pomocou hviezd "preklepnem". Odporučím Vám tiež, či má cenu o niečo sa snažiť. Môžeme totiž zistiť, či Vaše city budú opätované alebo nie. Stačí jediný telefonát.

vaše názory

vložiť príspevok

  • Laura, Nová Baňa Klára je skutoéčne skvelá nielen ako veštica ale aj ako kamarátka. Už dlho sa poznáme osobne a jej partnerské horoskopy mi vždy veľmi pomohli.
  • Marta, Švit Vďaka Kláre som môjmu priateľovi (dnes manželovi) dala po jeho prehrešku druhú šancu. Rozhodne to neľutujem, naopak.
  • Lucia, Banská Štiavnica Dlho som si nebola istá, či mám zostať s mojím expriateľom. Váhala som, až Marta mi pomohla učiniť posledný krok. Teraz viem, že by som s ním rozhodne nebola šťastná a som rada, že som sa odhodlala tento nevyhovujúci vzťah ukončiť.

Vložiť nový príspevok

newsletter

Veštenie budúcnosti

Osobní horoskop

Výklad kariet

Cena za min. je 1,6 €.