detail veštice

Veštica Judita

Veštica Judita


Zavolajte na moje číslo:
0988 600 553

Zameranie:

numerológia, numerologický rozbor, partnerská numerológia



Volám sa Judita a už viac než pätnásť rokov sa venujem numerológii. Čísla mi učarovali v momente, keď som ako teenagerka mala obrovské problémy. Hľadala som niekoho, kto by mi s nimi pomohol, kto by našiel odpovede na zdanlivo neriešiteľné otázky.

Po niekoľkých neúspechoch som zakotvila u numerologičky z môjho rodného mesta, Tábora. Bola to práve ona, kto dokázal odpovedať na moje otázky, nahliadnuť do mojej budúcnosti a pomôcť mi správne sa rozhodovať. Tá, ktorá mi uľahčila množstvo problémov a vyriešila kopec starostí.
Práve to bol dôvod, prečo som sa o numerológiu začala sama zaujímať. Pretože som vedela, že funguje, že dokáže ľuďom pomôcť. Otestovala som si to najlepšie, ako som mohla - na sebe samej.

Tŕnistá cesta k úspechu

Ako roky ubiehali, stále viac a viac som sa vzdelávala v obore, ktorý ma tak zaujímal. Nebolo to jednoduché. Prostredníctvom rôznych kurzov až po prečítanie stoviek publikácií. Napriek tomu som ale získala prvé spokojné klientky a už som mala jasno v tom, čo chcem robiť po zvyšok života. Čísla ma jednoducho uchvátili.

Ako Vám môžem pomôcť?

V prípade, že Vás ťaží akýkoľvek problém, zdvihnite slúchadlo a kontaktujte ma. V priebehu niekoľkých sekúnd sa spojíme a budeme môcť začať. Čísla sú všemocné a skrývajú odpovede na rad otázok. Aj na tie, ktoré sa môžu zdať nezodpovedateľné. Numerológia je mocným nástrojom nielen na predpovedanie budúcnosti, ale tiež na zistenie nových, dosiaľ nepoznaných informácií o Vašom vlastnom ja. Budete doslova prekvapení, čo je o Vás samotných pomocou čísel možné zistiť.

Možno že Vám zistené informácie pomôžu zlepšiť Váš život. Možno sa na ich základe stanete úspešnejšími.

Isté je jedno. Pokiaľ mi zavoláte, budete mať poruke profesionálku v obore numerológie pripravenú Vám vyjsť v ústrety a spoločne s Vami nájsť odpovede na to, čo Vás zaujíma.

vaše názory

vložiť príspevok

  • Irma, Humenné Pokiaľ hľadáte numerologičku, ktorá číslam skutočne rozumie, hľadáte Juditu. Jej služby jednoznačne odporúčam všetkým!
  • Agneša, Brezno Judita je jednou z najlepších veštíc, s ktorými som mala tú česť. Je vždy ochotná a nápomocná, rada vyrieši Vaše problémy. Mne osobne pomohla vždy a so všetkým a musím povedať, že mi už ušetrila mnoho trápenia a stresu.
  • Jana, Bratislava Milujem numerológiu a moc čísel, ale nemám odvahu na to, aby som sa tomu sama venovala. Preto som s Juditou v pravidelnom kontakte tak, aby mi vždy mohla objasniť všetko, čo ma zaujíma. Jednoznačne odporúčam jej služby, je jednou z mála ľudí v obore, ktorí vedia, čo robia.

Vložiť nový príspevok

newsletter

Veštenie budúcnosti

Osobní horoskop

Výklad kariet

Cena za min. je 1,6 €.