detail veštice

Kartárka Vera

Kartárka Vera


Zavolajte na moje číslo:
0988 600 552

Zameranie:

veštenie z kariet, tarot, výklad tarotu



Karty sú nástrojom, ktorý pomáha odhaľovať budúcnosť už dlhé storočia. Nevie sa, kto s veštením pomocou kariet začal ani ako vznikli prvé tarotové karty. Skrátka, okolo kariet a veštenia z nich sa vznáša tajomno.

A práve toto tajomno bolo tým, čo ma v mojich osemnástich rokoch doslova očarilo. Začala som sa zaujímať o tarot a veštenie z kariet. Chodila som na rôzne školenia a kurzy k vešticiam, ktoré som poznala už dlhšiu dobu. Tie mi postupne predávali svoje skúsenosti až som mohla začať veštiť aj ja sama..

Vďaka kartám som spoznala skutočne mnoho skvelých ľudí. Mnohým z nich som pomohla dostať sa z vážnych problémov a do dneška sa s nimi priatelím. Občas len tak zájdeme na kávu, inokedy si nechajú urobiť výklad kariet, aby zistili, čo nové ich čaká.

Desiatky rokov praxe, skúste to tiež!

Vďaka tomu, že som začala naozaj skoro, Vám môžem ponúknuť dlhé roky skúseností a stovky či teraz už možno tisíce spokojných zákazníc ale i zákazníkov. Zavolajte aj Vy a presvedčte sa o vysokej úrovni mojich služieb.

Samozrejmosťou je absolútna diskrétnosť. To, čo si povieme, zostane len medzi štyrmi očami, respektíve dvoma ušami. Ja a moje karty sme pripravení vyjsť v ústrety Vašim požiadavkám. Vypočujeme Vaše otázky a spoločne ich zodpovieme. Nie je nič, čo by sa pred mocou kariet dokázalo skryť, poznajú odpoveď na všetko.

Najčastejšie problémy? Jednoznačne vzťahy a peniaze.

Za dobu, co veštím, som si všimla, že najčastejšími problémami, s ktorými sa ľudia stretávajú, sú práve peniaze a partnerské vzťahy. Peniaze sú, zvlášť v dnešnej dobe, veľmi dôležité. Stále viac a viac ľudí sa ale dostáva do finančných problémov. Hlavne vďaka práci, no často aj vďaka neuváženým pôžičkám od neserióznych spoločností.

Ľudia sa často pýtajú, ako riešiť svoje problémy a či sa ich situácia v dohľadnej dobe konečne zlepší. Samozrejme im rada odpoviem, aj keď pre každého bohužiaľ dobré správy nemám.

Vzťahy sú kapitolou samou o sebe. Problémy s láskou mal iste každý zvlášť, preto niet divu, že otázky ohľadne vzťahov patria k tým najviac zadávaným.

Pokiaľ i Vás trápi láska, financie alebo čokoľvek iné, zavolajte. Spoločne iste nájdeme východisko.

vaše názory

vložiť príspevok

  • Beáta, Rožňava Veru a jej všemocné karty môžem rozhodne odporučiť. Už niekoľkokrát bola mne a mojej rodine veľmi nápomocná, za čo jej ďakujem!
  • Jozef, Bratislava Po neúspechu v podnikaní som potreboval útechu. Tú som našiel u Very, ktorá mi pomocou tarotových kariet prezradila, že nemusím zúfať, že sa moja situácia čoskoro zlepší. S nádejou som vyčkával, až som sa dočkal a teraz si žijem spokojným životom.
  • Mária, Spišské Vlachy Pani Veru som si obľúbila potom, čo mi niekoľkokrát správne predpovedala budúcnosť. Mohla som sa tak pripraviť na všetky situácie, ktoré by som bez Very nečakala, a všetko som s prehľadom zvládla.

Vložiť nový príspevok

newsletter

Veštenie budúcnosti

Osobní horoskop

Výklad kariet

Cena za min. je 1,6 €.