detail veštice

Veštica Marion

Veštica Marion


Zavolajte na moje číslo:
0988 600 551

Zameranie:

veštenie na diaľku, rôzne veštecké techniky, veštenie budúcnosti



Volám sa Marion a vešteniu sa venujem už takmer 40 rokov. Už ako malé dievčatko ma fascinovalo tajomno, ktoré sa vznášalo okolo astrológie a výkladu kariet. Milovala som rozprávky, kde sa vyskytovali veštci a čarodejnice v najrôznejších podobách.

K vešteniu som sa dostala náhodou

Zhruba v trinástich rokov ma mamička vzala so sebou k veštici menom Sandra, v ktorej som neskôr objavila kamarátku, ktorá ma, najprv skôr len tak pre zábavu, zasväcovala do tajov veštenia. Keď ale videla, aký záujem o obor mám, odhalila môj skrytý potenciál, za čo som jej nesmierne vďačná.

Učila ma stále viac a viac a svojím spôsobom si tak trénovala svoju nástupkyňu. Pod vedením Sandry som začala prijímať svoje prvé zákazníčky k veštbám. Veštenie mi šlo výborne, veštby vždy vychádzali a zákazníčky sa teda stále vracali. Vedeli, že kvalita mojich služieb je zaručená.

Som Sandre vďačná, že mi predala svoje schopnosti

Keď som získala dostatok skúseností, mohla som sa osamostatniť. Mala som stálu klientelu, ktorá sa stále rozrastala s tým, ako sa moje klientky delili s kamarátkami o kladné skúsenosti s mojimi službami.

Vešteniu som sa začala venovať naplno. Pomáhať ľuďom nahliadnuť pod rúško budúcnosti sa stalo mojím životným poslaním. Svoju prácu milujem a obetujem jej všetko.

Poznajte dosiaľ neznáme informácie o Vašej osobe, zavolajte mi!

Som schopná a pripravená pomôcť Vám so všetkými problémami. Trápi Vás láska, peniaze, práca, zdravie alebo čokoľvek iné? Stačí zdvihnúť telefónne slúchadlo, zavolať na uvedené číslo 0988 600 551 a vyžiadať si priamo moje služby.

Po zistení niečo málo informácií o Vás môžeme začať poodhaľovať Vašu budúcnosť a riešiť všetky problémy.

Spoločne istotne objavíme tú správnu cestu.

vaše názory

vložiť príspevok

  • Mariena, Bratislava Marion je naozaj na slovo vzatá odborníčka. Dokáže vždy odpovedať na moje otázky a nájsť cestu preč od mojich problémov. Vďačím jej za svoj spokojný život a daloby sa povedať že i za milujúceho manžela. Keď som sa rozhodovala, či je to ten pravý a vzťah chcela ukončiť, bola to práve Marion, ktorá mi odporučila, nech mu dám ešte druhú šancu. Dnes môžem povedať, že sa to rozhodne oplatilo.
  • Karolína, Nitra Marion som vo svete veštíc objavila len nedávno a musím povedať, že jej služby sú skutočne na jedničku. Ťažko hľadať druhú tak ochotnú a ústretovú dámu, ktorá navyše dokáže veštiť budúcnosť.
  • Stanislava, Poprad Veľmi príjemná a zhovorčivá osoba. Už druhý rok mi pravidelne pomáha s mojimi trápeniami. Vďaka, Marion!

Vložiť nový príspevok

newsletter

Veštenie budúcnosti

Osobní horoskop

Výklad kariet

Cena za min. je 1,6 €.