Partnerský horoskop

Partnerský horoskop – vzťahy ako na dlani

Prežívate krízu vo vzťahu? Alebo máte spokojný vzťah, len by ste radi vedeli, či vydrží aj naďalej a či je váš partner tým pravým. Aj keď sa to zdá byť nemožné, hviezdy poznajú odpoveď na všetky tieto otázky. Všetky môžete zodpovedať prostredníctvom partnerského horoskopu a je možné, že sa dozviete i niečo navyše!

Popularita partnerského horoskopu

partnersky-horoskop

Takzvané partnerské horoskopy, teda vzájomné porovnanie dvoch osôb za pomoci astrológa, sú veľmi obľúbenou formou horoskopu. Nezáleží na tom, či ste muž či žena, či máte spokojný vzťah alebo to trošku škrípe. Partnerský horoskop, pokiaľ je vypracovaný skúseným astrológom, dokáže odhaliť mnohé úskalia i dosiaľ nepoznané krásy vzťahu. Skrátka a dobre, o vašom náprotivku i o vás ako páre podá užitočné informácie, ktoré istotne využijete k vašej spokojnosti.

Ako to funguje?

Tak, ako si môžete nechať zhotoviť napríklad osobný horoskop, si môžete nechať urobiť aj partnerský horoskop. Zatiaľ čo v osobnom horoskope sa celkové úsilie zameriava na jednu konkrétnu osobu, partnerský horoskop skúma vzťah dvoch osôb. Rovnako, ako je možné vo hviezdach vyčítať budúcnosť jednotlivca, je možné skontrolovať postavenie hviezd voči dvom rôznym osobám. Stačí na to len meno a dátum narodenia každého z nich, zvyšok už vie náš odborník. Vo hviezdach uvidí všetko podobne ako keby robil horoskop len pre jedného z vás, ale tiež uvidí vaše stretávajúce sa cesty a vašu spoločnú budúcnosť.

Kedy využijete partnerský horoskop?

Najčastejším obdobím, kedy nás zákazníci kontaktujú, je partnerská kríza. Chcú vedieť, či sú pre seba so svojím partnerom vlastne tí praví, či má zmysel vôbec pokračovať. So žiadosťou o vypracovanie partnerského horoskopu nás však oslovujú i spokojné páry, ktoré chcú jednoducho vedieť, či sa v budúcnosti v ich vzťahu neobjavia trhliny a prekážky.

Zavolajte a ihneď sa dozviete:

  • či je zo s vaším vzťahom tak, ako si myslíte
  • či váš náprotivok pred vami nemá nejaké tajomstvo
  • či má vzťah práve vás dvoch budúcnosť
  • o vašom náprotivku môžete zistiť i vám dosiaľ neznáme veci, ktoré pomôžu zlepšiť a upevniť vzťah

Na horoskopy neverím!

Nie? A skúsili ste si niekedy nejaký nechať vypracovať odborníkom? Väčšina ľudí, ktorí horoskopom neveria, s nimi totiž nemá žiadne skúsenosti. Vyskúšajte partnerský horoskop a uvidíte, že budete milo prekvapení. Pripraví vás na prípadné starosti a útrapy, ktoré vás tak neprekvapia a ľahšie cez ne prejdete.

Strach z horoskopu plynie často aj z nečistého svedomia niektorého z partnerov. Partnerský horoskop by na vás totiž mohol prezradiť niečo, čo nechcete, aby sa druhá polovička dozvedela. Nie je ale lepšie nemať pred sebou žiadne tajomstvá? Pre kvalitný a dlhotrvajúci vzťah určite! Ak je ale vaše svedomie čisté, neváhajte partnerský horoskop vyskúšať. V mnohom vám môže pomôcť a práve ľudia, ktorí boli voči horoskopom skeptickí, sa po prvom horoskope stávajú pravidelnými zákazníkmi našich astrológov.

Príklady častých otázok

Partnerský horoskop spracovaný astrológom samozrejme nemusí obsiahnuť odpovede na všetky vaše otázky. Tu ste na rade vy, aby ste sa sami opýtali.

A na čo sa to naši zákazníci často pýtajú?

  • Je pre mňa môj partner tým pravým?
  • Nepodvádza ma alebo neklame mi?
  • Má náš vzťah budúcnosť?
  • Bude naše spolužitie prebiehať i naďalej v kľude?
  • Teraz sme rozhádaní, zlepší sa to v dohľadnej dobe?

Toto je len niekoľko málo príkladov často kladených otázok. Spýtať sa samozrejme môžete prakticky na čokoľvek, čo vás len napadne, fantázii ani zvedavosti sa medze nekladú.

Na základe partnerského horoskopu a vašich znamení Vám napovieme, ako sa hodíte k svojmu partnerovi.

Overte si, či sa k Vám hodí Váš partner!

Čítať ďalej:

veštice online